Facebook | Twitter


EntriesProfileEx-BoyfriendLinks






Jejalan with my anje ZURAIN :') *part 2

jom sambung muahahha . cause entry sebelom nih dah paling panjang dah tuh . so , aku buad 
part 1 and part 2 lepas je photoshot kite orang pegi segek dlm pukol 6  . awal siak . pegi-2
 segek belom bukak , tape , memang saje je pegi belom bukak pfftttttt , to la sape yg na sangat 
pegi nih ? errr and sambil-2 tuh kite orang ada nampak jb gengster . gila lah , goyang siot aku 
eeeee sume ags-2 geli jeh aku brrrr

tengok bawah 

||
||
||
||
||
v



eee paling agas yalll *sory tersnap pulak muehehehe


nih ade lagi hihihi haih macam-2 rupe orang kite orang jumpe --'


1 2 3 snap lalalala ~


muke na mintak kaki *kang ni makan dia =='


muka dah penad -,-

so , now dah penat g segek menapak , so kami pun patah balik cs , n pegi jco beli donut 
yummy-2 . mahal jugak ek ? haih habis duit aku tau , tinggal berape hinggt jeh . tapela kan . 
bukan selalu :) 


yeahh kite orang pegi JCO . korang ada ? haha :p


nih Zurain punyer XDD



ni aku punyer , yummy yummy :)


time to eat ! muahahahhaha



ta tahu na pilin yg mana satu , banyak sangat hihi =='


sedap sedap and sedap again :)





cehh , lagi na buad muka comel muahahahah XDDD


alamak , kantoi gigi terabur haha (Y)


yeahhh makan lagi , na ??


peace (Y)


candid :)



yeahhh dia betol-2 lapar :p


1 2 3 capture ! haha


dah kekurangan kerja muehehehhe --'


okay dah siap makan . masa untok balik home sweet home :)


okay kite orang dah selamat dah naik bas dalam pukol 8 setengah . then kite orang sampai 
rumah dalam pukol 9 lebih . alhamdulillah :) selamat pergi and selamat balik ke rumah . 
fuhhhhh penad nyer . n thanks to zurain sebab temankan kite keluar n release tension . i love 
you so much plus plus nad triple plus babe ! kbye thanks sesiapa yg stalkers entry kali ni .
 daddaada kiss sikit :*

all the love ;> , Aisyah
0 comments

Older Post | Newer Post